Watch Etno TV live stream online

Etno TV Live, Romania TV Channel

Etno TV

Etno TV Channel. Watch Romania TV Channels Online Free Streaming Anywhere.

Last Update date: 2 years ago
Last modified: 4 months ago

Rating: Etno TV4/5 (7 votes)
Click here to open and watch this channel

Etno TV este un post de televiziune de muzica populara din România. Etno TV a fost lansat de omul de afaceri Silviu Prigoană în anul 2002, patronul firmei Rosal, care deține și Taraf TV[1]. Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează unui target cu vârste între 16 și 70 de ani, cu venituri medii și mari[1]. Reprezentanții postului spun că 70% din audiență este formată din persoane cu educație medie și superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din București și orașele mari ale țării (august 2007)[1]. Veniturile din publicitate sunt de circa 50.000 de euro pe lună, iar vânzarea spațiilor de emisie costă 500 de euro plus TVA, pentru o oră de emisie (august 2007).

Etno TV a avut 22.000 de telespectatori din mediul urban pe zi, în primele șase luni din anul 2007[1]. În ianuarie 2008, postul de televiziune a avut o audiență medie de 98.000 de telespectatori pe zi (din care 41.000 în mediul urban), fiind cel mai urmărit post TV de muzică[2].

În anul 2007, Etno TV a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și un profit de un milion de euro, banii venind exclusiv din publicitate.

If you search for precise channels, please visit the Internet TV website where you will find a complete list of streams for all channels. If you encounter difficulties with watching live streams, please first check our detailed How to Watch guide. And most importantly, all streams you can find in our website are completely free - Internet connection is all you need!

Note: Etno TV Stream is not hosted by our site, it is provided by the tv station itself. So please wait to connect to Etno TV broadcast. Etno TV Channel can be offline sometimes.